Monday, September 20, 2010

plan...

salam... 

awal minggu ni aku dah mula training fitness balik.. hehehehe.. preaparation untuk game also maintain my fittness.. 


actually banyak sangat dalam kepala aku selepas raya ni... dalam otak aku ni tgh fikir sempat ke aku nak g Stong, then training kayak and also naik Gunung Baling lagi.. sempatkah..? lagi plak student aku akan exam dalam 4 minggu lagi.. cian plak diaorg.. tapi diaorg nak kuar g hiking kat Baling tu.. nak g Gunung Jerai amik masa yg agak lama.. hmm.. so camaner... kaki dok gedik nak g Gunung Baling tu... hiyeee... masalahnye boleh ke pihak pengurusan bagi green light ni... susah gak ni... hmm... sebabnyer ianya tak termasuk dalam aktiviti yang dirancangkan... huhuhu....


so tgklah... klau ada ruang lagi... heheheeh...

Sunday, September 5, 2010

AdiDas Winter Jacket

salam adidas... 

help me to find this item... plz...





Wednesday, September 1, 2010

teramat malas

salam geng...

hmm... sedar tak sedar kita sudah berada di penghujung Ramadhan.. malam Lailatul Qadar di cari-cari... begitu juga diri aku... muhasabah diri dan sedar atas kesalahan dan kesilapan... meninggalkan tanpa berfikir tetapi tidak melupakan.. forgiven but not forgetten... heheheh...

aku seperti biasalah... walaupun berpuasa masih sibuk.. sibuk dengan solat terawih dan berpuasa... hehehehe... jika buka di bulan puasa aku sibuk aktiviti sukan dan kini sibuk dengan aktiviti berbuka puasa... hahahaha... yalahh... boleh dikatakan setiap hari dan setiap minggu aku ada jemputan di majlis Iftar.. bukan saya di tempat aku bekerja malah dengan student aku... so rezeki jangan menolak.. jika tidak ada jemputan aku masak jer kat umah... malas sangat nak ke bazar ramadhan... kecuali nak cari air tebu dan air kelapa.. ataupun soya panas.. hehehehe... satekat ini alhamdulilah.. baru 2 kali.. itupun membeli ikan bakar dan satu lagi beli mercun untuk kawanku yang balik kampung 2-3 hari yang lepas.... 

hari minggu plak, biasalah... lepak kat umah jer... kemalasan untuk keluar dengan cuaca yang panas membuatkan aku lebih suka lepak sambil layan astro atau DVD kat umah... 

hari ahad yang lepas selesai sudah aktiviti Singgah Sahur... korang klik kat singgah sahur tu untuk baca di blog aku tu... bermula jam 12.30 tengah malam sehinggalah jam 3 pagi... hmmm... bila balik umah mata pun tak boleh nak lelap... aku punyalah paksa pun masih tak nak lelap.. hmm... lepas solat subuh barulah nak lelap.. tapi klau aku tido for sure lah aku tak masuk kejer... hehehe.. so siap2 awal then terus g keje.. tido dalam bilik aku... huhu... dah dua kali aku tido kat ofis waktu pagi mcm ni sebab tak leh tdo selepas jam 3 pagi... hmm... tak perlah... bukan selalu kan... jom... aku nak sambung buat keje walaupun aku tersangatlah malas yang amat.. try to be active.. not passive..huhuh...

bye...