Sunday, January 5, 2014

my new blog..

aku dah bertukar blog... tapi tak semua la aku bleh publish kat korang...

ni add blog aku.. http://cikkodok.blogspot.com/

happy new year kengkawan..

Tuesday, July 3, 2012

banyaknyer..

huhuhu... banyaknya entry aku tak buat lagi... aku list kat bawah ni :
1. Golf di Bukit Jawi
2. The Pearl of Bujang Valley Taekwondo Invitation
3. Orienteering di Pasir Gudang
4. Kejohanan Bola Sepak dan Bola Jaring UiTM
5. Kejohanan Bowling UiTM
6. RS Gunung Stong, Kelantan
7. Klinik Bola Sepak Cardiff City
8. Kejohanan Bola Tampar UiTM

huhuhu... ada lapan.... ni akan tambah lagi... adehhhh....

bila nak siap entry pun aku tak tahuuu....

Monday, May 14, 2012

sometimes

sometime...

sometimes kita berada di atas.. jangan sesekali lupa....
siapa orang yang membantu kita berada diatas.. dan siapa berada di bawah..

sometimes...

impossible is nothing..

thats all...


Sunday, April 29, 2012

bulan april

huhuhu.. assalamualaikum geng...

bulan April sudah sampai penghujungnya dan banyak kuar dan masuk kedah.... letih otak sampai terkira tapi belum lagi rebah... kekadang stress sampai create benda2 yang kengkawan cakap "keje gila..." huhuh...

banyak entry aku tak siap lagi... orienteering di pasir gudang, kejohanan taekwondo dan event golf di jawi yang baru je semalam selesai....

bulan mei ni ada satu lagi event yang agak besorrrrr.... dan akan pewai lagi... arggghhhhh...

apapun... inilah namanya keje.... orang cuti, aku keje.... aku cuti.. tetap kena keje... keluar jam 7.30 pagi balik pula 12.30 malam or pagi... adehhhhh...

but i'm happy.... tgklah... klau aku ada masa, aku akan siapkan entry orienteering secepat mungkin, ok... ^^

Tuesday, April 24, 2012

kekitaan

hahahahahahaa... bulan April merupakan bulan ke-2 aktiviti mingguan senamrobik di tempat keje aku... huhuhu... yup setakat ni aku sorang je buat begitu jugak frisbee... huuhuh....

dari easy senamrobik ke basic je... dan aku blum masuk lagi yang hardcore... sebab nya aku buat basic pun dia dah tak larat nak buat.. camner nak masuk yang hardcore.. huhuhu..

hari ni aku buat aerobik weightraining skit... so maybe minggu depan aku buat lagi HARDCORE... ngan weight... hahahahaaha... biar naik muscle sket... nasiblahhh...

dan klau aku kesian kat diorg, aku nak suruh nafiz or israa or nazman amik... hehehehee... barulah fun klau bergilir2...

YESZAAAA...